Massages van Son

Bij Son Massage kan je terecht voor een breed scala aan massages:

Door mijn sportmassage opleiding heb ik veel kennis van het menselijk lichaam en het functioneren van spieren. Je bent bij mij op de juiste plek voor een klacht en ongemak massage als je pijnklachten hebt die veroorzaakt worden door (te) hoge spierspanning.  Het accent tijdens deze behandeling ligt op het verlichten van spierspanning, het verhelpen van 'spierknopen'.  

Daarvoor gebruik ik diverse technieken zoals de handsfree massage, triggerpiont techniek, Bamboe massage, PSOAS release of Guasha schraaptechnieken.

Dit kan een vrij stevige massage zijn. Een sportmassage, bij mij klacht en ongemak massage genoemd, is niet alleen geschikt als je klachten hebt, het is ook een heerlijke massage om goed te ontstressen.

 Ik ben gediplomeerd sportmasseur en aangesloten bij het NGS met aanvullend specialisatie in (lage) rugpijn klachten en in nek- en schouderklachten.


De kennis van sportmassage helpt mij in de ontspanningsmassages. Hierdoor kan ik mij meer richten op wat ik voel. Ik luister als het ware naar wat jou lichaam mij vertelt. De afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld in de intuïtieve en ontspanningsmassages. Inmiddels is er een breed aanbod in massages beschikbaar.  Een ontspanningsmassage is vooral geschikt als je wilt ontspannen en geen pijnklachten hebt (er worden geen spierknopen behandeld).

Een combinatie van sportmassage en ontspanningsmassage wordt vaak gekozen. Samen stemmen we af wat jij prettig vind of nodig hebt.

NIEUW is de Moon point gezichtsmassage. Dit  is een zachte Yin massage uit de Kundalini Yoga traditie. Er zijn elf Moon points waarvan er zes zich op het gezicht en de schedel bevinden. Met een herhaalde beweging wordt elk punt een aantal minuten met zachte druk gemasseerd.  In een half uurtje bereik je een diepe rust en ontspanning. Deze massage is bijvoorbeeld goed te combineren met een rug-nek-schouder massage.


Naast de gewone ontspanningsmassage kan je kiezen uit de Lomi Lomi massage. Lomi Lomi is een Hawaiiaanse massagetechniek die diepe ontspanning biedt door lange, vloeiende bewegingen over het lichaam. Gebruikmakend van handen, onderarmen en ellebogen, imiteert het de ritmische golven van de oceaan.

Het bevordert fysieke, emotionele en spirituele balans door spanning los te laten en energiestromen te herstellen. Bij de Lomi Lomi massage wordt veel warme olie gebruikt.


Wil je meer in contact komen met jezelf of heb je behoefte aan aanraking (huidhonger) dan kan je kiezen voor één van de intuïtieve massages. Bijvoorbeeld de SON Hete olie massage of, als je meer ervaren bent, de intuïtieve Kashmirsche massage.

Vanaf 2023 organiseer ik ook massage workshops voor jou en je (gelegenheids-)partner en de partner cursus - leren masseren als je op meer individuele basis elkaar meer met elkaar in verbinding wil komen en elkaar wil leren masseren.

Waar kies jij voor?


Belangrijk:

  • Geef bij voorkeur je wensen van tevoren aan.
  • Voorafgaand aan de 1e massage zal een intake plaatsvinden. Daarvoor vraag ik je het intakeformulier geheel in te vullen en uitgeprint mee te nemen naar de eerste afspraak.
  • Sommige massages moeten van te voren aangevraagd worden in verband met de voorbereidingen.
  • Masseren doe ik naast mijn vaste baan en grotendeels uit liefhebberij. Daarom  masseer ik maar een beperkt aantal uren per week. Op die manier kan ik elke cliënt voldoende persoonlijke aandacht en tijd geven: bij Son duurt een massage van een uur ook écht een vol uur.