Wie ben ik

Hallo, mijn naam is Sonja Mol-Jansen, ben in 1969 in IJmuiden, Gemeente Velsen, geboren en ook in IJmuiden opgegroeid. Op een paar uitstapjes na gedurende mijn studie tot Chemisch Analist heb ik altijd in IJmuiden gewoond.

Na mijn opleiding ben ik begonnen als organisch chemisch analist op het laboratorium van het Waterleidingbedrijf.  In 2003 is door een fusie van de laboratoria van waterleidingbedrijven Het Waterlaboratorium ontstaan waar ik nog steeds 20 uur per week werk.

Daarnaast ben ik al jaren op vrijwillige basis betrokken bij Watervrienden IJmuiden waar ik met veel plezier als gediplomeerd lesgever zwemles geef. Ook ben ik al ruim 20 jaar actief als (bedrijfs-) EHBO-er en ben ik als burgerhulpverlener oproepbaar bij een reanimatie inzet .

Tijdens mijn opleiding tot analist heeft biologie en ook de anatomie van het menselijk lichaam al mijn belangstelling gehad.  Deze vakken kwamen terug in de opleiding tot Sport en Wellness masseur in de vorm van anatomie en fysiologie.

Met het behalen van het diploma Sportmasseur masseur en de start Son Massage is een droom van mij in vervulling gegaan: Mensen blij maken met een fijne ontspannen massage.

Voor mij de ideale samenhang tussen laboratoriumtechniek, sport en contact met mensen.