Wie ben ik

Hallo, mijn naam is Sonja Jansen, ik ben in 1969 in IJmuiden, Gemeente Velsen, geboren en ook in IJmuiden opgegroeid. Op een paar uitstapjes na gedurende mijn studie tot Chemisch Analist heb ik altijd in IJmuiden gewoond.

Na mijn opleiding ben ik begonnen als organisch chemisch analist op het laboratorium van het Waterleidingbedrijf.  In 2003 is door een fusie van de laboratoria van waterleidingbedrijven Het Waterlaboratorium ontstaan. Daar werk ik nog steeds 3 dagen per week. Daarnaast geef ik al jaren als gediplomeerd lesgever 2 avonden per week ABC-zwemles aan kinderen bij Watervrienden IJmuiden en coördineer ik het  ABC-zwemmen. 

Mijn massageopleiding ben ik begonnen om als masseur inzetbaar te zijn op sportevenementen. Al snel kreeg ik verzoeken van mensen om door mij gemasseerd te mogen worden, deed de mond tot mond reclame haar werk, en is daarvanuit Son Massage ontstaan. Een praktijk met aandacht voor de mens.

De laatste jaren merk ik dat ik meer en meer masseer vanuit mijn intuïtie. Met mijn achtergrond in de sportmassage en de ontwikkeling van het energetisch masseren voel ik naar wat jou lichaam mij vertelt. Wat jouw lichaam nodig heeft. Daar pas ik de massage op aan. Dit maakt elke massage uniek.