Deel je ervaring

Ik zou het fijn vinden als je mij en anderen laat weten wat je van mijn massages vindt.

Via Google kan je een review achter laten (heeft de voorkeur) of hieronder.

Daarmee help je mij en toekomstige klanten.

Dank je wel !

 

Hieronder kan wat oudere reviews lezen. De meer recente staan op Google.

Reactie plaatsen

Reacties

Rowena
3 jaar geleden

Nu 2x een massage gehad voor nek schouder en rug. Ivm met veel stress zit alles snel vast bij mij en een overbelaste schouder door hypermobiliteit, ze houd overal super goed rekening mee en luistwrd goed naar je. Maar ook naar je lichaam als het op een andere plek ook vast zit dan wat jij door heb gegeven of voelt dan pakt ze dat uitzelf aan . Echt top echt een aanrader

Koenen
3 jaar geleden

Gemoedelijke sfeer als je binnen komt. Sonja weet je meteen op je gemak te stellen, dat is een gave. Weet direct de knelpunten te vinden, vele had ik niet door gegeven maar wist ze feilloos te vinden.. Ze pakt ze direct aan!
Ontzettende fijne energie geeft Sonja af met hele goede taktieken. Ik ben twee keer geweest en zal terug blijven komen. Tot snel! :)

Ron
3 jaar geleden

Nadat ik van Sonja een aantal keer de heerlijke 90 minuten durende hete olie massage heb gehad heb ik vandaag genoten van 90 minuten Lomi Lomi Temple Style massage, dit is Genieten met een hoofd letter ! Het hele lichaam word op een bijzondere en ontspannende manier gemasseerd. Sonja was voor mij al een topper maar met deze massage en haar manier van masseren is het nog meer genieten, het is het geld dubbel en dwars waard om voor deze massage te kiezen en na 90 minuten volledig ontspannen en relaxt weer naar huis te gaan.
Dank weer Sonja, zie je snel weer"
groetjes Ron

Tina
3 jaar geleden

Bij Sonja ben je letterlijk in goede handen. Ik heb de meridiaan massage gehad en ik was daarna volkomen ontspannen, iets wat ik in tijden niet heb ervaren. Ook heb ik de komende dagen daarna heerlijk geslapen. Kortom een aanrader. Ook omdat Sonja je volledig op je gemak laat voelen

Bert H.
4 jaar geleden

Hallo ben via via bij de site van Sonja terecht gekomen en na het lezen van de reactie''s een afspraak gemaakt waar ik totaal geen spijt van heb gehad
Na klachten van schouder en onderrug wist ze precies waar het probleem zat.
Bij de eerste afspraak voel je je eigen meteen thuis.
Rust en ontspanning waarbij je je gelijk op je gemak voelt.Ik heb nog nooit een reactie gegeven maar nu wel.
De volgende afspraak is al gemaakt en zal zeker niet de laatste zijn .

Bert,

Ron Steenkist
4 jaar geleden

Vandaag 30-01-2020 een warme olie massage gehad van Sonja, wat een topper, het was echt 90 minuten van top tot teen genieten.
Sonja is een lieve warme vrouw die precies weet wat een goede massage is, het begint al met een heerlijke warme kamer en een verwarmde massage tafel de massage was met heerlijke warme kokos olie, ik heb veel ervaring met diverse massages maar deze massage van Sonja staat hoog in mijn top 10, het was super Sonja , we zien elkaar zeker voor een volgende massage. Groetjes, Ron

Bert van der Kroon
4 jaar geleden

Ik zit nu heerlijk ontspannen een recensie te schrijven over de super fijne massage die ik vanmorgen van Sonja heb gekregen. Inmiddels heb ik aardig wat massages van diverse masseurs ontvangen maar deze massage overtrof alles. Sonja beoefent met veel liefde en aandacht haar vak. Je voelt je dan ook heel snel op je gemak bij haar. Zij had goed naar mijn klacht geluisterd want mijn schouder en nek werden stevig gemasseerd. Ook andere pijnplekjes werden zorgvuldig onder handen genomen. Ik kan Sonja van harte aanbevelen. De volgende afspraak bij haar heb ik zojuist gemaakt. Dank je Sonja voor je super fijne behandeling.

Marina Van Duffelen
5 jaar geleden

Hallo, ik ben anderhalve week geleden bij sonja geweest. De massage was heerlijk maar ook pijnlijk vanwegen rug en bil klachten maar dankzij de tip om te gaan planken en squatten gaat t al een stuk beter. Ook had ik een crème mee gekregen om mn spieren te herstellen en heb ook het idee dat dat echt helpt. Bedankt sonja tot vrijdag maar dan lekker een massage van anderhalf uur....

Matthijs
5 jaar geleden

Vol in training voor de New York marathon van 3 november en omdat ik wat pijntjes begon te krijgen die maar niet minder werden besloten om eens langs te gaan bij Son Massage. Een hele goede beslissing bleek achteraf. Ik had al paar weken wat last van mijn linkerknie en stijve benen. Uiteraard hoort dat bij een eerste voorbereiding op een marathon, je lichaam weet namelijk niet wat hem/haar overkomt. Ik ga er heen met wat spierpijn van mijn lange duurloop (25.5km) van de dag ervoor. Sonja kon aan de bak en dat heeft ze gemerkt, maar ik stapte de behandeltafel af zonder pijntje en liep vandaag (2 dagen na behandeling) zonder pijn in knie of benen een voor mijn doen hele snelle 15 km tijdens de Pierloop Velsen. Ik ga snel weer terug zodat mijn benen in de juiste conditie blijven.

Marah
5 jaar geleden

Ik was (na aantal teleurstellende massagepraktijken in de omgeving bezocht te hebben) op zoek naar een deskundige betrouwbare masseuse waar je je écht op je gemak kan voelen.
Die heb ik overtuigend gevonden bij Sonja.
Voor mij de beste massage die ik gehad heb kan ik wel zeggen (en ik heb er al best veel praktijken op zitten)

Ik heb Son massage gevonden via internet.
De (terecht) lovende reacties waren de doorslag.

Sonja is zeer deskundig, respectvol en prettig rustig.
Bij haar kun je je echt op je gemak voelen.
Ze vertelt (heel fijn) van tevoren wat ze gaat doen en ook wat ze doet (als ze olie bij pakt bijv.) Er zijn geen ongemakkelijke stiltes of geforceerde gesprekken.
Ze past zich volledig aan jou aan.

Met andere woorden als je (net als ik was) op zoek bent naar een echt prettige massage, kom naar Son!

Hennie Jansen-Schoon
5 jaar geleden

Woensdag een heerlijke ontspanningsmassage gehad van Sonja op een heel fijne massagetafel (met armsteuntje), alles goed op temperatuur zodat je het echt niet koud gaat krijgen.
Goeie sfeer met een rustig muziekje om heerlijk te kunnen ontspannen.
Voor herhaling vatbaar!

Fab
5 jaar geleden

Volgende week weer een afspraak voor een massage. Kijk er alweer naar uit. En dan heerlijk ontspannen het weekend in...

Patricia
6 jaar geleden

2 weken geleden een heerlijke massage bij Son gekregen. Ik heb last van spasmen, maar zelfs die waren wat minder. Sonja zelf heeft veel kennis en dat geeft vertrouwen. Ik ben blij dat ik al een tweede afspraak heb staan!

Marieke
6 jaar geleden

Sonja is zeer vakkundig weet de gevoelige plekjes altijd te vinden en heerlijk te maseren Sonja is een vriendelijke rustige vrouw en daar woord ik ook rustig van en ontspannen van zo'n massage
Groetjes Marieke

Serah
6 jaar geleden

Sonja is ontzettend aardig en heel vakkundig. Zij heeft mij een massage gegeven van 90 minuten, ik wist dat er spieren in mijn nek en schouders vastzaten maar het bleek dat Sonja bij nog veel meer spieren spanning voelde. Al tijdens het masseren voelde ik de spanning in mijn spieren verdwijnen. Ik raad een massage van Sonja heel erg aan!