Intuïtieve Massage

Uit je Hoofd, in je Hart

Een intuïtieve massage is een een zachte, tedere massage, een 'massage zonder doel'.

Het is meditatief, holistisch, energetisch intuïtief en is bijzonder helend en ontspannend voor lichaam en geest. 

Deze vorm van aanraken is een uitnodiging om helemaal in het nu aanwezig te zijn waarin je leert te voelen wat overgave is en om uit je hoofd (het doen) te komen.  

 

Je mag volop genieten zonder ook maar iets te hoeven doen en alles te ervaren wat er - door deze zeer liefdevolle aanraking - ervaren wil worden. Je hoeft alleen maar te ontspannen, te ademen en te ontvangen. Deze massage is gebaseerd op de Kashmirse of Tibetaanse massage en zal je doorgaans dichter bij jezelf brengen en maken dat je meer gaat voelen. Je maakt weer contact met je hart en met je lichaam. Je voelt je geliefd, geborgen en gekoesterd. 

Je mag terwijl je op de grond ligt genieten van de warme olie. Van lange, zachte en vertraagde massagebewegingen, afgewisseld met intense, krachtige strijkingen over je gehele lichaam. Hierdoor voel je de energie door je gehele lichaam gaan stromen. 

De massage nodigt je uit om uit je hoofd (het 'niet-doen') te komen, maar er gewoon te 'zijn',  waardoor er meer lichaamsbewustzijn ontstaat. Daarnaast kan de zintuiglijke ervaring zeer verruimend werken en je krijgt ruimte om emoties, oude overtuigingen en blokkades op te heffen. Je levensenergie gaat weer stromen.

De massage wordt in principe op het ontblote lichaam gegeven (of met alleen een slip / string  aan). Na omkleden mag je plaats nemen op de warme futon (mat op de grond), waarbij de ruimte tot 25 á 26 graden is verwarmd.

De Intuïtieve massage duurt 1.5 á 2 uur, maar neem ruim de tijd zodat je na de massage rustig bij kunt komen. Plan bij voorkeur ook geen drukke werkzaamheden voor naderhand in. Deze massage kost €140,00. 

Deze massage wordt vrijwel altijd overdag gegeven en dient ruim van te voren te worden ingepland.

Voordat je deze massage kunt ontvangen zal er altijd eerst een gewone massage of een hete olie massage op de massagetafel gegeven worden en zullen we afstemmen of je intenties juist zijn.  Voor alle duidelijkheid naar heren: Bij deze intieme massage werk ik niet naar een Doel ;-) toe.  Alle energie mag er zijn, maar is bedoelt om bij jezelf te houden en om door je gehele lichaam te laten stromen. Jij mag genieten van de aanraking, je mag volledig ontvangen en hoeft niets terug te doen. Je handen blijven daarom passief en raken mij niet aan.