Intuïtieve Massage

Een intuïtieve massage is een een zachte, tedere en vrije vorm massage, een 'massage zonder doel''. Het is meditatief, holistisch, energetisch intuïtief en is bijzonder helend en ontspannend voor lichaam en geest. 

Deze vorm van aanraken is een uitnodiging om helemaal in het nu aanwezig te zijn waarin je leert te voelen wat overgave is en om uit 'het doen' te komen.  Je mag volop genieten zonder ook maar iets te hoeven doen en alles te ervaren wat er - door deze zeer liefdevolle aanraking - ervaren wil worden. Je hoeft alleen maar te ontspannen, te ademen en te ontvangen. Deze massage langs de chakra's, gebaseerd op de Kashmirse of Tibetaanse massage zal je doorgaans dichter bij jezelf brengen en maken dat je meer gaat voelen. 

De massage wordt in principe op het ontblote lichaam gegeven (of met alleen een slip / string  aan). Na omkleden mag je plaats nemen op de warme futon, waarbij de ruimte tot 25 á 26 graden is verwarmd.

Je mag genieten van de warme olie, van lange, zachte en vertraagde massagebewegingen, afgewisseld met intense, krachtige strijkingen waardoor je de energie door je gehele lichaam voelt stromen. 

Deze massages nodigen uit om uit je hoofd (het 'niet-doen') te komen, maar er gewoon 'zijn' waardoor er meer lichaamsbewustzijn ontstaat. Daarnaast kan de zintuiglijke ervaring zeer verruimend werken en oude overtuigingen en blokkades opheffen. De levensenergie gaat weer stromen, waardoor de creatieve en scheppende vermogens toenemen. Een weldaad voor je zelfbewustzijn en vitaliteit.

Voordat je deze massage kunt ontvangen zal er altijd eerst een hete olie massage op de massagetafel gegeven worden en zullen we afstemmen of je intenties juist zijn. 

Een Intuïtieve massage duurt 1.5 á 2.5 uur, maar neem ruim de tijd zodat je na de massage rustig bij kunt komen. Plan bij voorkeur ook geen drukke werkzaamheden voor naderhand in. Deze massage kost €140,00. 

Deze massage wordt vrijwel altijd overdag gegeven en dient ruim van te voren te worden ingepland.