Intuïtieve Massage

Een intuïtieve massage is een 'massage zonder doel'. Deze massage is een meditatieve, holistische, energetisch intuïtieve massage en is bijzonder helend en ontspannend voor lichaam en geest. 

Deze vorm van aanraken is een uitnodiging om helemaal in het nu aanwezig te zijn waarin je leert te voelen wat overgave is en om uit 'het doen' te komen.  Je mag volop genieten zonder ook maar iets te hoeven doen en alles te ervaren wat er - door deze zeer liefdevolle aanraking - ervaren wil worden. Deze massagevorm langs de chakra's zal je doorgaans dichter bij jezelf brengen en maken dat je meer gaat voelen.

De massage wordt in principe op het ontblote lichaam gegeven (of met alleen een slip / string  aan) op een zachte futon op de grond.

Je mag genieten van de warme olie, van lange, zachte en vertraagde massagebewegingen, afgewisseld met intense, krachtige strijkingen waardoor je de energie door je gehele lichaam voelt stromen. 

Voordat je deze massage kunt ontvangen zal er altijd eerst een hete olie massage op de massagetafel gegeven worden en zullen we afstemmen of je intenties juist zijn. 

Een Intuïtieve massage duurt 2 à 3 uur en kost €150,00 

Deze massage wordt vrijwel altijd overdag gegeven en is niet op korte termijn te reserveren; deze dient ruim van te voren te worden ingepland.