Huisregels

 • De massagebehandelingen zijn niet medisch.
 • U houdt rekening met uw persoonlijke hygiëne en u komt schoon en fris gewassen naar de praktijk.
 • U brengt zelf 2 grote (lichaamslengte) en schone handdoeken mee naar de praktijk.
 • Bij binnenkomst verzoek ik u om uw schoenen beneden uit te trekken zodat de praktijkruimte schoon blijft van straatvuil. 
 • Voor aanvang van uw behandeling dient er een aantal vragen met betrekking tot uw gezondheid beantwoord te worden.
 • Bent u reeds onder behandeling van een arts, therapeut en/of gebruikt u medicijnen? Dan kan ik u vragen contact op te nemen met u arts voor zijn/haar kijk op de behandeling. In sommige gevallen verzoek ik u om toestemming van uw arts te vragen.
 • Het achterhouden van eventuele zwangerschap / ziektes / geestelijke of lichamelijke aandoeningen / blessures / medicijngebruik is uw eigen verantwoordelijkheid. Hier kan Son Massage niet aansprakelijk voor gesteld worden, evenmin als voor de gevolgen hierdoor. Zowel voor, tijdens als na de behandeling.
 • Alle informatie die je voor, tijdens of na een behandeling met mij deelt of aan mij toevertrouwd is vertrouwelijk en deel ik niet met anderen.
 • De massages hebben in geen enkele vorm seksuele intenties. Mocht blijken dat u met verkeerde intenties naar de praktijk komt, zal onmiddellijke annulering van de behandeling plaatsvinden zonder teruggave van de kosten.
 • Mobiele telefoons mogen aanwezig zijn, maar dienen niet gebruikt te worden tijdens de massage. U wordt vriendelijk verzocht uw telefoon op stil te zetten.
 • Afspraak afzeggen? Dit kan tot en met 24 uur van tevoren, anders worden de kosten voor 50% in rekening gebracht. Annuleren kan zowel per telefoon, WhatsApp of per E-mail.
 • Te laat komen gaat ten koste van uw eigen tijd.

Tips

Een te volle of lege maag kan tijdens een massage als onprettig worden ervaren. Voor een prettige behandeling wordt aangeraden om voor de behandeling geen stevige maaltijden te gebruiken.

 

OVEREENKOMST MASSEUR - CLIËNT

Voor aanvang van uw eerste massage wordt u verzocht het intakeformulier ingevuld en ondertekend te overhandigen. Dit is uw overeenkomst tussen u en de masseur:

Met het tekenen van dit formulier verklaar ik dat ik alle vragen heb begrepen en naar waarheid heb ingevuld. Ik verklaar dat ik geen informatie heb achtergehouden die van invloed kan zijn op mijn behandeling. Tussentijdse veranderingen zal ik direct doorgeven aan de massagetherapeut.

Ik begrijp dat deze massagetherapie enkel ontspanning en het verminderen van spierspanning tot doel heeft. Het is geen vervanging voor medisch onderzoek of het stellen van een medische diagnose. Deze massagetherapie mag ook niet gezien worden als een medische behandeling. Ik zal de massagetherapeut het direct laten weten als ik tijdens de massagebehandeling pijn of ongemak ervaar.

Met het ondertekenen van dit formulier verklaar je de huisregels te hebben gelezen en begrepen en verklaar je akkoord te gaan met het vastleggen en verwerken van persoonlijke gegevens welke in de privacyverklaring vermeld staan en weet te hebben van je rechten welke betrekking hebben op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).