Samenwerking met De Wit Fysiotherapie

Gepubliceerd op 11 maart 2019 om 14:26

Son Massage en Fysiotherapie de Wit gaan samenwerken!
We gaan voor een fijne samenwerking om met elkaar de klanten de juiste behandeling te kunnen geven.

Onderstaand bericht heeft Fysiotherapie de Wit op haar Facebook pagina geplaatst:

Fysiotherapie of een (sport-)massage?

Binnen de fysiotherapie is massage een behandelmethode die veel gebruikt wordt. De fysiotherapie bestaat vaak uit meerdere behandelmethoden, zoals massage, oefeningen, mobilisaties/manipulaties, tapen en advies. De tijd voor een massage is beperkt omdat de effectiviteit van fysiotherapie vaak gebaseerd is op een combinatietherapie. Voor patiënten die graag meer tijd en aandacht willen voor een massage werken wij samen met Son Massage. Sonja Mol is een gediplomeerd masseur die zowel sport- als ontspanningsmassages kan geven.

Een (sport-)massage kan de ideale aanvulling zijn op fysiotherapie. Vooral bij herstel van blessures draagt een massage bij aan een actief spierherstel. Een behandeling kan eenmalig zijn of meerdere malen worden herhaald om aanwezige klachten te verminderen. Bij chronische klachten kan de masseur d.m.v. een onderhoudsmassage (bijvoorbeeld elke 4-6 weken) uw klachten over langere tijd verminderen.

Daarnaast is er niet altijd een duidelijke indicatie voor fysiotherapie maar wel voor een massage of omdat u dit gewoon prettig vindt. De zorgverzekeraar vergoed geen massagebehandelingen bij een fysiotherapeut en het aantal behandelingen in de aanvullende pakketten wordt steeds beperkter. Son Massage kan voor u dan een goed alternatief zijn.


«   »