Deel je ervaring

Ik zou het leuk vinden als je mij en anderen laat weten wat je van mijn massages vindt.

Je krijgt als dank daarvoor eenmalig 5 euro korting op je volgende massage (bij massage van 30 min €2,50 korting).

Reactie plaatsen

Reacties

Bert H.
4 maanden geleden

Hallo ben via via bij de site van Sonja terecht gekomen en na het lezen van de reactie''s een afspraak gemaakt waar ik totaal geen spijt van heb gehad
Na klachten van schouder en onderrug wist ze precies waar het probleem zat.
Bij de eerste afspraak voel je je eigen meteen thuis.
Rust en ontspanning waarbij je je gelijk op je gemak voelt.Ik heb nog nooit een reactie gegeven maar nu wel.
De volgende afspraak is al gemaakt en zal zeker niet de laatste zijn .

Bert,

Ron Steenkist
9 maanden geleden

Vandaag 30-01-2020 een warme olie massage gehad van Sonja, wat een topper, het was echt 90 minuten van top tot teen genieten.
Sonja is een lieve warme vrouw die precies weet wat een goede massage is, het begint al met een heerlijke warme kamer en een verwarmde massage tafel de massage was met heerlijke warme kokos olie, ik heb veel ervaring met diverse massages maar deze massage van Sonja staat hoog in mijn top 10, het was super Sonja , we zien elkaar zeker voor een volgende massage. Groetjes, Ron

Bert van der Kroon
9 maanden geleden

Ik zit nu heerlijk ontspannen een recensie te schrijven over de super fijne massage die ik vanmorgen van Sonja heb gekregen. Inmiddels heb ik aardig wat massages van diverse masseurs ontvangen maar deze massage overtrof alles. Sonja beoefent met veel liefde en aandacht haar vak. Je voelt je dan ook heel snel op je gemak bij haar. Zij had goed naar mijn klacht geluisterd want mijn schouder en nek werden stevig gemasseerd. Ook andere pijnplekjes werden zorgvuldig onder handen genomen. Ik kan Sonja van harte aanbevelen. De volgende afspraak bij haar heb ik zojuist gemaakt. Dank je Sonja voor je super fijne behandeling.

Marina Van Duffelen
een jaar geleden

Hallo, ik ben anderhalve week geleden bij sonja geweest. De massage was heerlijk maar ook pijnlijk vanwegen rug en bil klachten maar dankzij de tip om te gaan planken en squatten gaat t al een stuk beter. Ook had ik een crème mee gekregen om mn spieren te herstellen en heb ook het idee dat dat echt helpt. Bedankt sonja tot vrijdag maar dan lekker een massage van anderhalf uur....

Matthijs
een jaar geleden

Vol in training voor de New York marathon van 3 november en omdat ik wat pijntjes begon te krijgen die maar niet minder werden besloten om eens langs te gaan bij Son Massage. Een hele goede beslissing bleek achteraf. Ik had al paar weken wat last van mijn linkerknie en stijve benen. Uiteraard hoort dat bij een eerste voorbereiding op een marathon, je lichaam weet namelijk niet wat hem/haar overkomt. Ik ga er heen met wat spierpijn van mijn lange duurloop (25.5km) van de dag ervoor. Sonja kon aan de bak en dat heeft ze gemerkt, maar ik stapte de behandeltafel af zonder pijntje en liep vandaag (2 dagen na behandeling) zonder pijn in knie of benen een voor mijn doen hele snelle 15 km tijdens de Pierloop Velsen. Ik ga snel weer terug zodat mijn benen in de juiste conditie blijven.

Marah
2 jaar geleden

Ik was (na aantal teleurstellende massagepraktijken in de omgeving bezocht te hebben) op zoek naar een deskundige betrouwbare masseuse waar je je écht op je gemak kan voelen.
Die heb ik overtuigend gevonden bij Sonja.
Voor mij de beste massage die ik gehad heb kan ik wel zeggen (en ik heb er al best veel praktijken op zitten)

Ik heb Son massage gevonden via internet.
De (terecht) lovende reacties waren de doorslag.

Sonja is zeer deskundig, respectvol en prettig rustig.
Bij haar kun je je echt op je gemak voelen.
Ze vertelt (heel fijn) van tevoren wat ze gaat doen en ook wat ze doet (als ze olie bij pakt bijv.) Er zijn geen ongemakkelijke stiltes of geforceerde gesprekken.
Ze past zich volledig aan jou aan.

Met andere woorden als je (net als ik was) op zoek bent naar een echt prettige massage, kom naar Son!

Hennie Jansen-Schoon
2 jaar geleden

Woensdag een heerlijke ontspanningsmassage gehad van Sonja op een heel fijne massagetafel (met armsteuntje), alles goed op temperatuur zodat je het echt niet koud gaat krijgen.
Goeie sfeer met een rustig muziekje om heerlijk te kunnen ontspannen.
Voor herhaling vatbaar!

Fab
2 jaar geleden

Volgende week weer een afspraak voor een massage. Kijk er alweer naar uit. En dan heerlijk ontspannen het weekend in...

Patricia
2 jaar geleden

2 weken geleden een heerlijke massage bij Son gekregen. Ik heb last van spasmen, maar zelfs die waren wat minder. Sonja zelf heeft veel kennis en dat geeft vertrouwen. Ik ben blij dat ik al een tweede afspraak heb staan!

Marieke
2 jaar geleden

Sonja is zeer vakkundig weet de gevoelige plekjes altijd te vinden en heerlijk te maseren Sonja is een vriendelijke rustige vrouw en daar woord ik ook rustig van en ontspannen van zo'n massage
Groetjes Marieke

Serah
2 jaar geleden

Sonja is ontzettend aardig en heel vakkundig. Zij heeft mij een massage gegeven van 90 minuten, ik wist dat er spieren in mijn nek en schouders vastzaten maar het bleek dat Sonja bij nog veel meer spieren spanning voelde. Al tijdens het masseren voelde ik de spanning in mijn spieren verdwijnen. Ik raad een massage van Sonja heel erg aan!

Laura
2 jaar geleden

Voor de tweede keer een heerlijke massage gehad bij Sonja. Ik had veel last van mijn onderrug en Sonja wist dit en alle daarmee samenhangende spiergroepen te vinden en weg te masseren. De volgende ochtend voor het eerst vrijwel pijnvrij opgestaan.

Oscar Brouwer
3 jaar geleden

Zo ! weer een perfecte massage ondergaan
van top tot teen gekneed met heerlijk geurende olie
het was ook wel weer nodig (na 3 maanden) !

Rene den Besten
3 jaar geleden

Vorige week de eerste massage gehad en was op zoek naar iemand die mijn rug klachten kan en kon behandelen , een zeer goede massage en ze weet zeker waar ze over praat en voel me zeer ontspannen bij Sonja , merk dat het iets beter gaat en blijf dit zeker herhalen.

Jan Peters
3 jaar geleden

Voor een uurtje lekker ontspannen is de massage van Sonja een aanrader. Nadat ik op de massagetafel was geklommen heb ik me geheel overgegeven aan de vaardige handen van Sonja. Al gauw bemerkte ik dat Sonja weet waarmee zij bezig is en hoe zij effectief een lichamelijke klacht vakkundig weet aan te pakken. Nu heb ik in de loop der jaren al aardig wat massages ondergaan, maar zonder te overdrijven vind ik de massage van Sonja al ver boven vele massages uitstijgen. Al gauw wist zij een paar gevoelige plekken te raken en snel tot rust te brengen.
Sonja is een vriendelijke en gezellige vrouw met al goede massagekwaliteiten.
Ik had een stevige massage nodig en die kreeg ik!
Eigenlijk jammer dat zij mij zo snel van die gevoelige plekjes heeft af geholpen. Een aantal vervolgbehandelingen zijn bij mij wel welkom. Deze ga ik dan ook echt halen dan maar in het kader van preventie.
Wat ik ook erg prettig vind is dat het praten of juist NIET praten op een natuurlijke wijze verloopt. Geen geforceerde gekunstelde gesprekjes. Heerlijk een uurtje voor mezelf, een uurtje waarin ik als troetelbeer mag optreden, om daarna weer geheel ontspannen de drukke wereld in te lopen.
Hoewel ik normaal nooit reviews schrijf kon ik het deze keer niet laten omdat het echt een hele goede ervaring was om daar te zijn.
Sonja, bedankt en tot de volgende keer.