Hete Olie Massage

Heb je geen klachten maar wil je je gewoon eens helemaal ontspannen en je gekoesterd voelen? Mis je huidcontact en wil je genieten van liefdevolle aanraking? Kies dan eens voor een hete olie massage. 

Dit is een heerlijk warme, zachte, ontspannende en liefdevolle lichaamsmassage  met als doel om zowel lichamelijk als ook geestelijk tot rust te kunnen komen. Deze massage geeft een intense ontspanning, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld.

Het is een bijzondere massage waarbij het hele lichaam met een verwarmde olie wordt gemasseerd.  Door de warmte van de olie, wordt al de eerste ontspannenheid ervaren. Er wordt gemasseerd met de handen en onderarmen, geïnspireerd door technieken van de Lomi Lomi massage in lange banen over je lichaam en met technieken uit de Kashmirse massage. Je wordt gemasseerd met zuivere amandelolie of biologische kokosolie.

Deze massage wordt gegeven op het ontblote lichaam met indien gewenst alleen een kleine doek die over de intieme delen, zodat het lichaam in één vloeiende beweging van boven naar onder kan worden gemasseerd. De massage wordt gegeven op een verwarmde massagetafel in een extra verwarmde ruimte.

Zoek je warmte, geborgenheid, koestering? Dan is de hete olie massage een heerlijke massage.

Wil je een stapje verder en nog meer in contact komen met je eigen lichaam en gevoelens? Overweeg dan eens een intuïtieve massage.

Een hete olie massage moet van tevoren worden aangevraagd i.v.m. de benodigde voorbereidingen.

In een uur zal alleen de achterzijde gemasseerd worden. Wil je een volledige oliemassage van de achter- én de voorkant dan duurt de massage 1,5 uur.